Cumpără azi și economisește mai mult! - 10% reducere la prima comanda de la noi

Livrare și plată

← înapoi la Termeni și Condiții

Capitolul XII. Livrare și plată

Livrarea comenzilor

Livrarea se face prin curierat rapid, la adresa de livrare indicată în comandă.

Prețul livrării este de:

  • 19 RON pentru orice comandă până în 200 RON sau
  • Gratuit pentru orice comandă peste 200 RON.

Termenul de livrare

Termenul de livrare este în termen de 1 - 3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii de către GOURMETERIE E FOOD.

Plata

Clienții au la dispoziție mai multe metode de plată:

  • Plata ramburs în numerar la livrare;
  • Plata cu cardul: Selectarea acestei opțiuni vă va redirecționa către platforma procesatorul de plăți online PayU Services Romania SA, de unde puteți efectua plata în condiții de securitate.

Deși puțin probabil, pot exista cazuri când, ca urmare a unor disfuncționalități sau erori, prețul ori caracteristicile produsului afișate pe site să nu fie cele reale. În aceste cazuri, vânzătorul va anunța cumpărătorul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută, iar dacă livrarea nu s-a efectuat încă, vânzătorul are dreptul de a anula livrarea respectivului produs.

Prețurile serviciilor noastre pot fi schimbate în orice moment și fără notificări.

Prețurile afișate pe site sunt în RON și reprezintă costul final al Produsului/Serviciului, la care se adaugă taxele de curierat. Prețul total al unui Produs/Serviciu comandat cuprinde prețul acestuia și orice altă taxă, inclusiv taxele de curier, dacă este cazul.

Prețul final se poate modifica, dacă se dovedește că a fost afișat greșit pe site, dintr-o eroare neprevăzută a sistemului, caz în care cumpărătorul va fi anunțat telefonic sau prin e-mail (conform prevederilor art. 1.665 C. civ.)

Cu toate cele menționate în cuprinsul acestui capitol, promitem să menținem un standard ridicat al Serviciilor și să practicăm o politică de preț corectă, conform pieței de nișă.