Cumpără azi și economisește mai mult! - 10% reducere la prima comanda de la noi

Cum returnez?

← înapoi la Termeni și Condiții

Capitolul XIII. Politica de returnare

Pentru cumpărăturile din magazinul online, cumpărătorul are dreptul să notifice în scris vânzătorului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestării de servicii, de la semnarea contractului.

Returnarea produsului se face pe cheltuiala cumpărătorului și cu condiția ca produsul să se afle în aceeași stare în care a fost primit (intact, nefolosit, în stare perfectă de funcționare, ambalaj intact și însoțit de documentele cu care a fost primit).

În cazul în care produsul returnat prezintă ambalajul deteriorat sau incomplet, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri, ori lipsesc documentele cu care a fost predat, vânzătorul poate refuza returul sau poate accepta returul cu recuperarea prejudiciilor aduse.

În cazul returnării produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face în cel mult 30 de zile de la retur.

Pentru returul produselor achiziționate care îndeplinesc condițiile legii prezentate mai sus, va rugam să trimiteți un e-mail pe adresa contact@goodall.ro în care să includeți informațiile prevăzute în Modelul declarației de retragere, după cum urmează

Model declarație de retragere

Către:

S.C.GOURMETERIE E FOOD SRL, Str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 32, Ilfov

Vă informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la

- vânzarea următoarelor produse

- prestarea următoarelor servicii

Informații despre vânzarea produselor / prestarea serviciilor:

- ID comandă: ………………………………………

- Comandate la data …./…./…………..*/, primite la data …./…./…………..*;

- Numele clientului ………………………………………

- Adresa clientului ………………………………………

- Contul IBAN ____ ____ ____ ____ ____ ____

Data: …./…./………….

…………………………..

Semnătura clientului

(doar în cazul în care acest

formular este notificat pe hârtie)

(*) A se elimina mențiunea inutilă, după caz.*

De asemenea, puteți completa și transmite pe adresa de e-mail contact@goodall.ro formularul standard de retragere prevăzut de OUG 34/2014.

Exceptări de la dreptul de retragere

Conform Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță, sunt exceptate de la dreptul de retragere, în ceea ce privește contractele la distanță și contractele în afara spațiilor comerciale, produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator și produsele care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid. De asemenea, sunt exceptate de la dreptul de retragere contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului și după ce acesta a confirmat că a luat cunoștință de faptul că își va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către GOURMETERIE E FOOD.