Giffard este producător de lichior si siropuri din 1885 Ingredientele de bază sunt fructele și plantele, care oferă un mix de calitate. Fructele și plantele respective sunt cumpărate în principal din localitatile din jurul fabricii. Macerarea este un proces tradițional care protejează aroma autentică a fructelor/plantelor alese. Pentru extragerea aromelor, fructele sunt macerate de la 48 de ore până la 3 luni, în funcție de timpul necesar pentru a ajunge la un amestec perfect de fructe și alcool. Infuzia obținută este ingredientul de bază în procesul de preparare a lichiorului. Amestecarea, filtrarea, controlul ... aceștia sunt pașii necesari pentru calitate. Fiecare lot trebuie gustat înainte de îmbuteliere. Cercetare și dezvoltare, pe tot parcursul anului: laboratorul celor de la Giffard nu se închide niciodată pentru a putea anticipa, inova, îmbunătăți, testa, gusta cu rigoare și pasiune. Lichiorul este ingredientul esențial care va da nota aromată cocktailurilor.